Aviapoliksen juna-asema

Kävimme Helsinki-Vantaan lentokentälle johtavan kehäradan ensimmäisellä valmiilla rautatieasemalla. Maanalainen asema on hyvin laaja ja vaati paljon laajoja kuvia, jotta avara maanalainen tila tulisi kuvissa ja videossa hyvin selville.

Aviapoliksen juna-asema. Viimeistelytöitä tehtiin samaan aikaan, kun kävimme paikalla. kuva: Janne Järvinen / HS

Aviapoliksen juna-asema. Viimeistelytöitä tehtiin samaan aikaan, kun kävimme paikalla.
kuva: Janne Järvinen / HS

Kuvasin koko keikan eli videon ja valokuvat Canon 5D MarkII kameralla. Siirryimme kokoajan eteenpäin jalan asemalla, joten otin vuoronperään kuvia ja videota. Haastavaksi työn teki tilan pimeys. Kauttakulkutunneleissa oli normaalit valaistus päällä, mutta itse asemalla valaistus oli hyvin vaihteleva eri paikoissa. Lisäksi asemalla olevan erikoisen valaisimen kuvaaminen tuotti itselle mukavasti ylimääräistä päänvaivaa.

HS juttu ja video: http://www.hs.fi/kaupunki/Keh%C3%A4radan+ensimm%C3%A4inen+kallioasema+on+pian+valmis/a1399656240718

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s