Piafia Punavuoressa

Teimme laulaja Tia Cohenin ja haitaristi Joosen kanssa musiikkivideomaisen uutisjutun Helsingin Punavuoressa. Video kuvattiin kolmessa eri paikassa: Punavuoren Ahvenessa, Iso-Roobertinkadulla sekä Tehtaankadulla ravintola Restroomin edessä. Jokaisessa paikassa taltioin saman kappaleen, jonka leikkasin jälkitöissä yhdeksi kokonaisuudeksi. Kalustona käytin Canon C100 sekä 5D MarkII kameroita. Äänen tallensin C100 kameraan langattomalla Sennheiserin kapulamikillä sekä kameraan kiinnitetyllä Rode -mikillä. Kapulan asetin aina laulajan lähelle, koska harmonikasta lähti huomattavan kova ääni, joka peitti helposti laulusta alaäänet. C100 otti jalustalla kokokuvaa edestä ja järjestelmäkameralla otin sivusta puolikuvaa  esiintyjistä.

Tia Cohen ja Joose Iso-Roobertinkadulla.

Tia Cohen ja Joose Iso-Roobertinkadulla.

Kaikki kuvauspaikat saatiin kerralla kuvattua. Jälkitöissä meni enemmän aikaa, koska leikkasin ensin kahden kameran kuvat yhdeksi kokonaisuudeksi ja sen jälkeen upotin haastattelut siihen sisään.

Linkki Tia Cohen videoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s