Kimmo Pohjosen treenikämpällä

Kuvasin Kimmo Pohjosen version Oodi ilolle kappaleesta hänen treeni kämpällään. Itselleni tuli yllätyksenä, että hän veti kappaleen kerralla purkkiin. Yleensä kun käymme kuvaamassa artisteja niin saatamme ottaa muutamia ottoja, joista sitten leikkaamme yhden kokonaisuuden. Mutta nyt kun tämä ainutlaatuinen tilaisuus siis koitti, joten eipä siinä turhia aikailtukaan.

Mukaan minulle sattui hieman kevyehkö kalusto: Canon 5D MarkII sekä GoPro 3+. Kimmolta lainasin statiivin GoProlle ja 5D:n kanssa koitin pysyä poissa kuvista. Sain Kimmolta tuon äänitallenteen myöhemmin postissa, joten minun ei ääntä tarvinnut erikseen taltioida huolella.

Kimmo Pohjonen valmistautuu esitykseen

Kimmo Pohjonen valmistautuu esitykseen.

Linkki videoon Oodi ilolle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s