Talviklassikko

Kävimme toimittaja Ari Virtasen kanssa Olympiastadionilla tekemässä  videoita Klassikko -jääkiekko-ottelun tiimoilta. Teimme fanihaastatteluita ennen ottelua ja ajoimme materiaalin yli toimitukseen Aviwestilla. Toimituksessa leikattiin ennakkovideo ennen ottelua julki nettiin. Itse materiaalin yliheitto tapahtui stadionin parkkipaikalta, josta olikin hyvät yhteydet.

Aviwestillä materiaalin siirto Olympiastadionin parkkipaikalta.

Aviwestillä materiaalin siirto Olympiastadionin parkkipaikalta.

Seuraavaksi kuvasin entisten pelaajien matsia ja siihen perään haastattelut pelaajilta. Nämä myös ajettiin Aviwestilla yli toimitukseen leikattavaksi ja julkaistavaksi. Tällä kertaa yliheitto tapahtui mediatilasta betonin sisältä ja tottakai – yhteydet pätkivät ja osa haastatteluista piti ajaa uudelleen.

Aviwestillä siirto Olympiastadionin sisätiloista.

Aviwestillä siirto Olympiastadionin sisätiloista.

Lopuksi kuvasin itse Klassikko ottelua kuvitukseksi kahdelle haastattelulle, jotka teimme toimittaja Ari Virtasen kanssa viimeisen erän jälkeen. Nämä materiaalit kiikutimme itse toimitukseen ja leikkasimme siellä nettiin. Kaiken kaikkiaan teimme neljä erillistä videota tältä onnistuneelta reissulta.

HIFK:n Juuso Puustisen haastattelu

Jokerien Ossi Väänäsen haastattelu

 

Näkymä kameran LCD -näytöstä Jokerien tehtyä 1-0 maalin.

Näkymä kameran LCD -näytöstä Jokerien tehtyä 1-0 maalin.

Klassikko -ottelua ennen pelanneet entiset kiekkoilijat ryhmäkuvassa.
Klassikko -ottelua ennen pelanneet entiset kiekkoilijat ryhmäkuvassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s