Iman kanssa permannolla

Tapasimme hienon tanssijan Ima Iduozeen Helsingin Kaupunginteatterin harjoituksissa. Meillä oli perinteiset kuviot eli otin kuvat verkkoon ja lehteen sekä kaksi videota verkkoon. Mukana oli myös tanssija Kaisa Torkkel, jota Ima ohjasi harjoituksissa. Imasta henkilökuvaa, tanssikuvaa ja hänen ohjaustaan. Videolle haastattelu, tanssia ja Iman ohjausta koreografina. Aikaa vierähti tunti kun kaikki oli purkissa. Sen verran paljon oli touhuttavaa että videokin jäi päälle kesken valokuvausten.

linkki HS -artikkeliin aiheesta

Ima Iduozee lämmittelee Kaupunginteatterin harjoitussalissa.

Ima Iduozee lämmittelee Kaupunginteatterin harjoitussalissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s