Suoraa poliisin kellarista

Tänään kävimme tekemässä suoran HS.fi sivuille nettiin. Paikkana Poliisihallinnon aulatila, joka oli käytännössä kivillä vuorattu kellari. Ethernet yhteyksiä ei saatu käyttää, joten ainut vaihtoehto wlanin lisäksi oli perinteinen Aviwest suora kahdeksalla 4G mokkulalla. Yllättävän hyvin toimi, vaikka kiviseinät olikin ympärillä maatason alla. Lisäksi paikalla oli muutakin mediaa sen verran, ettei kännykällä saanut edes yhtä kuvaa lähtemään.

Kaikesta huolimatta video bitrate pysyi koko lähetyksen ajan 3000 kilon kulmilla, joka riittää hyvin ainakin nettilähetykseen. YLE ja MTV3 ajoivat omat suoransa ulos parkkeerattujen linkkiautojen avulla.

8x4G mokkulan Aviwest

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s