odottelua, odottelua…

EU kokoukset järjestetään usein suurissa messukeskuksissa, jotka ovat visuaalisesti kestämättömiä. Pitkiä odotusaikoja ja eturivin paikkojen varaamisia. Siksi lähdimme heti aamusta kyselemään paikallisilta luxemburgilaisilta mitä heillä on mielessään. Yllättäen melkein jokainen kertoi kysyttäessä omia mielipiteitään Kreikan tukipaketeista. Vastaavaan vuolauteen en ole tottunut kotimaassa.

maanantaiaamu Luxemburgissa
 
Pikaisen kaupunkikierroksen jälkeen lähetin kuvat toimitukseen hotellista ja pääsimme viimein perussorvin ääreen messukeskukseen. Työpisteitä on kahdenlaisia: rivissä satojen muiden toimittajien seassa tai omassa kopissa, jossa on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa.

Chanel 4 koppi toimii parin päivän ajan toimistonamme.
 
Myöhästyin 5 minuuttia kelluvasta paikkajaosta ja menetin viimeisen eturivinpaikan Euronewsille. Tuolla hetkellä Urpilaisen sovittuun saapumiseen oli tasan tunti. Euronewsin kuvaaja Martin puhui itsensä vielä eturivistä eteenpäin köysilinjan taakse ja jätti minulle loistopaikan kolmijalalla. Siihen loppui minun tämänpäiväinen stressaaminen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s