mutkan kautta Luxemburgiin

Ecofin kokous järjestetään tällä erää Luxemburgissa. Matkasimme paikalle toimittaja Eeva Palojärven kanssa jo edellisenä päivänä, jotta olisimme iskussa heti maanantai aamusta. KLM myöhästyi Helsinki-Vantaalle tulosta jo niin reippaasti, että meille alettiin laskea uutta reittiä. Amsterdam tuli näin hylätyksi ja pääsimme pienellä hopulla lähtemään Luxemburgiin Prahan kautta.

Tsekki ja peltoja

Prahassa meille vakuutettiin kovasti, jotta ruumalaukkuja ei tarvitse hakea itse vaan ne nostellaan jatkolennolle henkilökunnan toimesta. Muuten meidän olisi pitänyt kävellä asemalta ulos ja chekata itsemme uudelleen sisään. Tämän varmistimme vielä uudemman kerran kun alkoi koko touhu epäilyttämään, mutta vastaus oli sama: kyllä henkilökunta nostaa laukun uuteen koneeseen. Näin me sitten päädyimme AirLuxin lennolle, jossa tuli samalla ensimmäiset valitukset kamerasta ja varustelaukusta. Olivat kuulemma liian isoja vehkeitä heidän pieneen 49 paikkaiseen suihkariin. Runnomalla tästäkin selvittiin ja tavarani saapuivat perille, toisin kuin toimittajan laukku, joka oli vasta vannomalla luvattu toimittaa perille vaihtolennolle. Tällä kertaa monopodin ottaminen omaan laukkuun oli siis sittenkin parempi ratkaisu kuin kolmijalka, joka makaisi tällä hetkellä paketissa jossain Prahan lentokentän nurkassa, kadonneen laukun kanssa. Lisäkärsimysten välttämiseksi toivon kadonneen laukun ilmestyvän huomenna viimeistään iltapäivän puolella.

Niin ja lentokentältä hotelliin oli matkaa 10 kilometriä. Hintaa kertyi 50 euroa. Täällä kaikki on luxusta.

monopod pilkistää laukusta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s