kiireinen päivä Kuopiossa

Herätys 7.00. Tänään on tiedossa pistokeikka Kuopioon Keskustan puheenjohtajakokouksen lähtölaukausta seuraamaan. Illalla takaisin Helsinkiin. Tavoite on siinä sivussa kirjoittaa tätä blogia.Tällä kertaa mukana on xdcam, läppäri, nikon D80 (vain tätä blogia varten) ja monopod. Valitsimme monopodin kolmijalan sijasta, koska näin säästämme aikaa Kuopion päässä kun ei tarvitse odottaa lentokoneen ruumasta mitään. Ihme kyllä turvatarkastuksessa ei kiinnitetty mitään huomiota monopodiin eli sain muitta mutkitta kamerajalan ja kameran ja muut roippeet mukaan koneeseen.

Kuopion kentällä pitäisi olla 11.20 ja Keskustan tilaisuus alkaa 12.00 noin 20 kilometrin päässä Kuopion keskustassa eli kiire tulee joka tapauksessa. Tiedossa paikan päällä tilaisuuden taltioimista noin pari tuntia.

Nyt ollaan jo taksissa matkalla Kuopion kentältä keskustaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s