akut hiipuu

Puheet kuvattu ja materiaalia melkein 2 tuntia. Purkaminen on erittäin työlästä, mutta minkäs sille voi. Kuopion musiikkitalon tarjoama upload nopeus on päätä huimaava 10 megaa sekunti, joten yhteys on mitä mainioin verrattuna normaaliin mokkulaa, joka on 0.3 megaa. Paitsi että molemmat omat varsin hyvät kameran akut alkavat olla finaalissa ja laturiahan ei kannattanut ottaa mukaan yhden päivän keikan takia. Odotan kovasti sitä, että missä ja milloin lounas on tarjolla 🙂
Nelosen Uutisten toimittaja Pasi Tuohimaa purkaa suuren suurta määrää tavaraa siistissä musiikkitalon takahuoneessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s